De connectie aangaan met jezelf : Energetisch lichaamswerk

Een combinatie van lichaamswerk en energetische technieken.

Stimuleert herstel van lichaam, geest en ziel. 

Door stress, onverwerkte gevoelens, negatieve gedachtenpatronen en fysiek/emotioneel trauma ontstaan er blokkades in je lichaam en energetisch veld.


Door de activering en relaxatie van het lichaam te combineren met energetische technieken krijg je meer plaats. Plaats om die blokkades te laten wegsmelten en de zachtheid die jouw kern is, terug te omarmen.

Ik haal mijn inspiratie bij Pranic Healing & Reiki en kies er bewust voor om beide te combineren tijdens deze behandelingen. Hou er rekening mee dat, hoewel 1 sessie al wat in beweging kan zetten, meerdere sessies vaak nodig zijn.


Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een diep werkende en eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam terug vrijmaakt. De orgaanmassage stimuleert de zelf helende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.

Deze techniek kan apart worden geboekt, bij indicatie wordt deze ook geïntegreerd in het energetisch lichaamswerk.