Energy healing

Pranic Healing

 is ontstaan na meer dan 20 jaar onderzoek naar allerlei vormen van healing door Master Choa Kok Sui.
Bij deze techniek wordt er rechtstreeks gewerkt in het energetisch veld, er komt geen aanraking aan te pas.

Disbalans in het energetisch systeem wordt verholpen door de aanwezige energie te reinigen en daarna universele energie te laten stromen in het veld. Het is een techniek die gebruik maakt van protocollen die zijn afgestemd op een specifieke lichamelijke of mentale problematiek. 

Hou er rekening mee dat voor chronische, complexe of ernstige klachten meerdere sessies nodig zijn. Bij intake stellen we een behandelschema vast en kunnen we het tarief afspreken.Usui Reiki

Herontdekt door  Japanse arts Dr. Mikao Usui (1865-1926) en maakt gebruik van handoplegging. Het lichaam wordt als het ware 'afgewandeld', via aanraking stroomt levensenergie in het lichaam. 


Lichaamswerk

Chi Nei Tsang

Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een diep werkende en eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam terug vrijmaakt. De orgaanmassage stimuleert de zelf helende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.

Deze techniek kan apart worden geboekt, bij indicatie wordt deze ook geïntegreerd in het energetisch lichaamswerk.


Thaivedic bodywork & lifestyle coaching

Thaivedic bodywork integreert de wijsheid van Ayurveda met de therapeutische voordelen van Thaise massage om een holistische behandeling te creëren. 

Het lichaamswerk wordt aangepast naar jouw Ayurvedisch type (dosha) en maakt gebruik van technieken gebaseerd op de 5 elementen om jouw systeem terug in balans te brengen. Deze behandeling ondersteunt niet alleen je fysieke gezondheid maar ook je emotioneel en energetisch welzijn, welke leidt naar een harmonieuze en geïntegreerde staat van zijn.
 
Deze techniek kan apart worden geboekt, bij indicatie wordt deze ook geïntegreerd in het energetisch lichaamswerk.


Energetisch lichaamswerk

 

Energetisch lichaamswerk
De connectie aangaan met jezelf


Stimuleert herstel van lichaam, geest en ziel. 

Door stress, onverwerkte gevoelens, negatieve gedachtenpatronen en fysiek/emotioneel trauma ontstaan er blokkades in je lichaam en energetisch veld.


Door de activering en relaxatie van het lichaam te combineren met energetische technieken krijg je meer plaats. Plaats om die blokkades te laten wegsmelten en de zachtheid die jouw kern is, terug te omarmen.
Hou er rekening mee dat, hoewel 1 sessie al wat in beweging kan zetten, 
meerdere sessies vaak nodig zijn. 

 

Enrootment

Traumagericht lichaamswerk
 

Doorheen het leven bouwen we verschillende beschermingsmechanismes op. Mechanismen die in het NU onze ontplooiing belemmeren. Samen gaan we kijken welke delen van jou vragen om gezien en bevrijd te worden. 

Tijdens deze sessies worden verbale technieken, ademhaling, lichaamswerk en energetische technieken gecombineerd tot een holistisch totaalpakket. 


Er wordt een container van veiligheid gecreëerd waarbinnen het emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichaam kunnen verwelkomd en gezien worden.