In de nabijheid van Stefie kom ik meteen tot rust. Niks moet, geen druk, no stress. Gewoon lekker "zijn". Er is altijd tijd om even te babbelen, te aarden en op adem te komen.

Tegen dat de sessie begint voel je je al relaxed. Tijdens het energetisch werk tuned ze helemaal in. Ze doet haar ding en dát voel ik gewoon. Ze is de persoon bij wie het energetisch "werk" niet als werk aanvoelt. 
Alles gaat soepel, alles vloeit natuurlijk. En genieten dat ik doe!

Na de sessie geeft ze steeds een boodschap mee. Dat is erg fijn, het stopt namelijk niet zomaar. Je neemt wat stof mee naar huis om over na te denken. Een warm kopje thee staat altijd klaar. Er is nooit een afscheid maar steeds een "tot snel".

Kort maar krachtig. Stefie is the one you should be visiting!  
Ik koos voor de holistische relaxatie massage.
Stefie zorgt voor een relaxte en warme sfeer in haar studio. Dit zowel in ruimte als haar persoonlijkheid. Ik had nooit eerder een holistische massage genoten en wist niet helemaal wat te verwachten.

De fysieke massage zorgde ervoor dat ik me in lange tijd kon ontspannen. Vooral haar technieken aan het hoofd, gezicht en nek waren fantastisch! Ik voelde me helemaal wegzakken in warmte en rust. 

Het holistische aspect was verrassend voelbaar voor mij. Dit in positieve zin! Bij bepaalde drukpunten voelde ik negatieve energie wegvloeien uit mijn lichaam. Ongelooflijk!

Na een sessie van 60min ging ik fysiek en emotioneel met een ontspannen gevoel naar buiten. Ik kom zeker nog eens terug! 

Een tijd geleden zat ik niet zo lekker in men vel en nogal wat struggles die men mood zwaar maakten. Ik kreeg toen het voorstel om eens een energetische massage/healing uit te proberen. Nu sta ik wel open voor zo'n dingen maar sta toch nog wat sceptisch en bevragend er tegenover.


In het begin werden er al enkele spanningen in de spieren los gewerkt wat me al wat meer relaxed deed voelen. 


Toen het helingsproces begon was het eerst moeilijk om te focussen, maar ben toen in de energie verdwaald geraakt. Het was eerst een bevreemde ervaring om een soort van beelden in het hoofd te zien om daarna de vastgelopen energie hier en daar wat te voelen wegsijpelen en loslaten. 


Deze sessie heeft me terug wat rust gebracht, alsook stof om tot nadenken. Mijn aanbeveling krijgt ze! Stefie is een zeer rustgevend persoon, gepassioneerd en leid je hier zeer goed in! 5 of 5 stars.